Web jótékony hatása a szállásfoglalásokra

2023. január 16.Házilag 757 szó3,8 perc olvasási idő
FőoldalWeb jótékony hatása a szállásfoglalásokra

Mostanság egyre gyorsul a világ, a weben keresztül tudunk szinte mindent intézni. Elég tudni egy-egy site/oldal nevét, vagy csak hivatkozni valamire, és szinte azonnal választ dob ki a gép.

Vásárlásokat (élelmiszer, vegyi áru, lakás, bútor, ruházat, kiegészítők, autó, számítógép stb.), párkeresést, pénzutalást, tanulást, információkhoz jutást, sőt az utazást, a szállásfoglalást is lehet rajta keresztül intézni. Azért is jó, mert így meg tudjuk tekinteni, hogy a kiszemelt árura/szolgáltatásra/szálláshelyre, milyen minősítéseket adnak a partnerek. Gyorsabban is, és több információ tud áramlani. Képek, videók alapján eldönthetjük mennyire szimpatikus az adott hely.

Milyen árfekvésben, milyen szolgáltatásokat nyújtanak ténylegesen. Hova érdemes utazni, milyen pihenési formákat lehet választani. Ha szimpatikus előre lefoglalható, online, a kért extrákkal egyetemben. Ráadásul, ha ez időben megtörténik, még akár árengedményre is számítani lehet. Megtekinthető, hogy a környéken milyen érdekességek vannak, megfelel-e az igényeiknek. Hogy lehet leutazni, milyen lehetséges útvonalak vannak közlekedési eszközzel.

Autóval meg útvonalat is lehet tervezni háztól házig. Akár leutazáshoz a jegyeket is lehet foglalni előre. Ráadásul fizetni többféle módon is lehet, Szép kártyával, bankkártyával, természetesen az észszerű határokon belül, betartva a szabályokat.

Modern technika a vendéglátásban (kicsit sci-fi kategória)

Mik az elvárások manapság egy modern szállodának? Rugalmasság, egyediség, ügyfél-orientáltság mellett természetesen hogy rendelkezzen mindenfajta technikai kütyüvel. Becsekkoló számítógépes rendszer, kártyás lift, okos televízió, napelemes telefontöltő, biztonsági bejárati kártyás ajtó, mozgásérzékelős világítás, okos hűtő, termosztát, ami bizonyos hőmérsékletkor ki be kapcsol, hideg-, meleg víz szabályozó, padlófűtéses rendszer, okos karkötő, ami egy wellness-fitnesz szállóban jön jól, ki milyen foglalkozásra járhat, melyik szolgáltatást veheti igénybe, ha ráadásul a strandra, fürdőbe is bejáratos a vendég.

Ugyanakkor, okos porszívó, és a különböző foglalkozásokon alkalmazható gépek. Ha van medence, akkor a világítása, tisztítása, esetlegesen a hőfokának szabályozása. Azonkívül különféle fogyóeszközök nyilvántartására is van mód, hogy a különféle a készletek fogyását is követni lehessen (tisztítószerek, élelmek, pléd, törölközők stb.)

Házilag készített termékek nem csak ajándékba

Legjobb dolog a világon, amikor kreatív módon, kézügyességgel készül, barkácsolódik valamely produktum. Ezek lehetnek dekorációk, háztartásba bútorok, polcok, lakberendezéshez kiegészítők. Főleg faáruból, különféle barkácsgépekkel, ezekhez már szükséges egy rátermett szakemberrel konzultálni.

Készülhetnek kerámiából kaspók, vázák, tányérok, alátétek, fali díszek, órák. Kézimunkával készült kötések, horgolások, akár szövőszéken készült fali szőttes, szőnyegek. Dekupázs technikával készült képek. Ugyanakkor készülhetnek élelmek is, nemcsak befőttek, sütemények, pékáruk, mézeskalács vásárfia, hanem sajtok, felvágottak is. Valamint házi pálinkától kezdve, szörpökig, üdítőkig széles skálán sorolhatóak a házilag varázsolható termékek.

Szállásnál pedig legjobb, ha a vendéglátó, vagy egy helyi ember süt, főz, hiszen a házi kosztot semmi nem tudja felülmúlni, legfeljebb a házi pálinka, bár már annak is szigorították az elkészítési szabályait. Szóval mindezeket egy egy szálláshelyen is megcsodálhatjuk, akár ki is próbálhatjuk.

Ajánlott tartalmaink - Olvass bele

Ezért van szükség egyre több műszaki eladóra

2023. december 6.|

A mai modern világban az emberek már el sem tudják képzelni az életüket mobiltelefon, tablet, vagy éppen okosóra nélkül. Ezek az eszközök nem csak hasznosak, hanem praktikusak is, ugyanis olyan funkciókkal vannak ellátva, melyeknek köszönhetően

Ilyen hatással lehet a modern technológia az egészségünkre

2023. szeptember 13.|

A modern technológia rohamos léptekben fejlődik. Egyre több okos eszközt tudunk kipróbálni, megvásárolni, és akár napi szinten több órát használni, ezzel pedig úgy gondoljuk, meg tudjuk könnyíteni a saját dolgunkat, legyen szó a munkavégzésről, vagy

Go to Top